enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadonikişubatdulkadiroğluhaberedenedelerdiyarıkahramanmaraşmaraş habermaraşhaberkahramanmaraşhaberkahramanmaraş haber
DOLAR
34,2646
EURO
36,9922
ALTIN
2.993,88
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C

Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ünlü “ Döngeleden Oy İstedi “

Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ünlü “ Döngeleden Oy İstedi “
05.03.2024 06:48
182
A+
A-


Büyük Birlik Partisi Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü , döngele mahallesinde vatandaştan oy istedi
BBP’li Ünlü, Döngele ve civarında oy istedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Onikişubat Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü, Kahramanmaraş Büyükşehir olmadan belde olan kırsal mahalleleri gezerek partisine ve şahsına oy istedi.

Pazar günü Çukurhisar Mahallesi’ne giden BBP’li Ünlü, yol üzerinde bulunan Onikişubat’ın kaplıca merkezlerinden Döngele’ye de uğradı ve burada geleneksel olarak verilen yemeğe iştirak etti.

“Sorun çok biliyoruz az kaldı geliyoruz” sloganı ile çalışmalarını tek başına ve zaman zaman belediye meclis üyesi adaylarının da katılımı ile sürdüren Ünlü, kaplıca bölgesi Döngele’nin yeterli hizmeti alamadığını tespit ettiklerini kaydetti.

“Nasip olur seçilirse neler yapacağını” anlatan Ünlü, 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde doğru isme ve partiye oy vermelerini istedi. “Gelin, kapısı size her zaman açık olacak adayla hareket edin.

Ayağınıza geldim tek başıma. Ardımda konvoylar yok. Gördüğünüz gibi bir oğlum şimdi yanımda. Seçilirsem size de her zaman kapım açıktır” diyen Ünlü. Seçmenin doğru tercihte bulunmasını istedi.

Kahramanmaraş’ın en büyük ilçesi olan Onikişubat’ın bir çok ilden daha fazla nüfusa sahip olduğuna dikkat çeken BBP’li Ünlü, Onikişubat’ın da yeterli hizmeti almamasına bir anlam veremediğini vurgulayarak “Eğer başkan seçilirsem, meclis üyesi arkadaşlarım ile ilçeme layık olduğu hizmetleri sunacağım” dedi
Ünlü, eski bir asker ve emniyetçi olduğuna da dikkat çekerek “Yerel yönetimlerde de edindiğim tecrübeleri halkım ile paylaşacağım” dedi.

BBP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü, bugün akşam saat 20.00’de duayen gazeteciler Mehmet Taş ve Bekir Doğan’ın katılımı ile Facebook üzerinden Maras Gündem TV’de canlı yayın konuğu olacak ve soruları cevaplayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.