enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadonikişubatdulkadiroğluhaberedenedelerdiyarıkahramanmaraşmaraş habermaraşhaberkahramanmaraşhaberkahramanmaraş haber
DOLAR
34,2646
EURO
36,9922
ALTIN
2.993,88
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C

ÇEKUD’den Türkiye Geneli Çevre Temizliği

ÇEKUD’den Türkiye Geneli Çevre Temizliği
04.06.2022 01:26
102
A+
A-


Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) tarafından Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında doğanın kirlilikten arındırılarak, tertemiz kalmasına dikkat çekmek için çevre temizliği etkinliği yapıyor.
ÇEKÜD Bölge Danışmanı KSÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Pak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “ÇEKUD olarak Türkiye genelinde birçok örnek ve öncü faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da doğanın kirlilikten arındırılarak, tertemiz kalmasına dikkat çekmek için 4 Haziran Cumartesi günü tüm Türkiye’ de eş zamanlı olarak saat 14.00’ te çevre temizliği etkinliği düzenliyoruz.
Kahramanmaraş’ta da 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 14.00’te Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanında ‘Doğanın Dengesini Gözet, Çevreni Koru ve Temiz Tut’ sloganı ile çevre temizliği etkinliği yapacağız, doğada dönüşmesi zor olan çöpleri, kirletici ve atıkları toplayarak çevremize sahip çıkıyoruz. Toplumsal farkındalık için SEN de aramıza katıl diyerek çevreye duyarlı tüm Kahramanmaraşlıları bu etkinliğimize davet ediyoruz. Çevre konusunda yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi takip etmek ve etkinliklerden haberdar olmak için internet sayfamızı takipte kalın” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.