enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadonikişubatdulkadiroğluhaberedenedelerdiyarıkahramanmaraşmaraş habermaraşhaberkahramanmaraşhaberkahramanmaraş haber
DOLAR
34,2646
EURO
36,9922
ALTIN
2.993,88
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C

“Yüz Halka, Bir Zincir” eseri Türkiye Finalinde

“Yüz Halka, Bir Zincir” eseri Türkiye Finalinde
16.05.2022 13:06
137
A+
A-


Kahramanmaraş Elbistan Anadolu Lisesi Öğrencisi Meryem Şevvel Bağcı tarafından yapılan “Yüz Halka, Bir Zincir” İsimli Eser Bölge Finalini geçerek Türkiye Finaline kaldı.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından, ülkemiz genelinde ‘Gençler ve Gönüllüler Yarışıyor’ adlı etkinliğe resmi ve özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören lise öğrencilerinin katılımı ile ‘Afetlerde Gönüllülük’ konusunda resim yarışması, düzenlenmiş olup yarışmada Elbistan Anadolu Lisesi Öğrencisi Bölge Finallerinde başarı sağlayarak Türkiye Finalinde Kahramanmaraş’ı temsil edecek.
Okul müdürü Birkan Şatıroğlu, “Öğrencimizi öncelikle tebrik ediyorum. Tüm dünyada afet yönetimine gönüllü̈ katılımı teşvik ediliyor ve bu konuda teşvik edici ve kolaylaştırıcı önlemler alınıyor. AFAD Gönüllülük Projesi ile afet yönetiminde gönüllü olarak rol almak isteyen gençleri teşvik etmek için öğrencimizin çalışmasını önemsiyoruz. Öğrencimiz kendi isteği doğrultusunda, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla bireysel çıkarlarını gözetmeksizin hiçbir maddi beklentisi olmadan sadece topluma faydalı olmak arzusuyla böyle bir çalışmada yer almıştır. Kendisinin de bir gönüllü olması bizi mutlu etmiştir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.